Oliver Dibblee

Chief Growth Officer

Oliver Dibblee, tüketici ürünleri sektöründeki 12 yılı aşkın deneyimini Amare Global'e taşımıştır. Amare Global'e katılmadan önce son üç yılını Kuzey Amerika iş biriminde 900 milyon dolarlık satıştan sorumlu bir Kıdemli İş Geliştirme Direktörü olarak geçirmiştir.

Lisans eğitimini Utah Üniversitesi'nde tamamlayan Oliver, Ekonomi alanında yüksek lisans yapmış ve Üstün Akademik Başarı derecesiyle mezun olmuştur. Bölge Satış Yöneticiliği, Kilit Müşteri Yöneticiliği, Bölge İşletme Yöneticiliği, Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük gibi pozisyonlarda stratejik satış planlaması, Kâr-Zarar yönetimi, Hedef Pazara Giriş tedariki ve uygulaması, faaliyet verimliliği ve agresif satış hedeflerine ulaşma konularında sorumluluk üstlenmiş ve en büyük tüketici ürünleri şirketlerinde çalışmıştır.

Oliver on iki yıllık eşi Lisa ve Jack (9), Liam (7) ve Lily (4) isimli üç çocuğuyla birlikte Salt Lake City, Utah'ta yaşamaktadır. Spor ve fitness meraklısı olan Oliver, bir gün dört Grand Slam tenis turnuvasını da izlemeyi umuyor.

Oliver tüm satış departmanı stratejisini yönetmekte ve oluşturmaktadır. Ayrıca satış yıllık faaliyet planı gelir hedeflerini de yönetmektedir. Diğer önemli departman hedeflerini ve girişimlerini tamamlayıcı nitelikte olan ayrıntılı satış analizi eğitimleri, raporları ve stratejileri oluşturur.