Gabriel Sanchez

Satıştan Sorumlu Başkan

Gabriel Sanchez Meksika'nın güneyinde doğmuştur. Üniversite ve hukuk fakültesi yıllarını burada geçirmiştir. 2001 yılında hukuk eğitimini ilerletmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'ne gelmiş ve Brigham Young Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Uluslararası Hukuk alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Gabriel ilk olarak Utah, Salt Lake City'de 12 yıl boyunca prestijli bir hukuk firmasında uluslararası şirketlere ticari operasyonlarında yardımcı olarak uluslararası hukuk alanında çalışmış ve ardından dünyanın en büyük altın madenciliği şirketinin uluslararası faaliyetlerini destekleme ve genişletme konusunda Kıdemli Danışman olarak görev yapmıştır.

Gabriel'in esas amacı başkalarına mentorluk yapmak ve onları güçlendirmekti. Bu nedenle 2012 yılında doğrudan satış alanında ilk 10'da yer alan bir şirkete katılmaya karar verdi ve burada şirketin toplam gelirinin yüzde 70'ini oluşturan Amerika Bölgesi'nden sorumlu oldu. Gabriel'in azmi ve kararlılığı sayesinde şirket çok hızlı bir şekilde yeni pazarlara açılmış ve böylece şirketin genel büyümesini olumlu yönde etkilemiştir.

Gabriel ayrıca tutku duyduğu ve yürekten savunduğu çeşitli amaçları destekleyen çeşitli iş girişimlerine aktif olarak katılım göstererek dünyada gerçek bir etki yaratmayı amaçlamaktadır. Gabriel beş çocuk babasıdır.