Hiep Tran

Kurucu, Yönetim Kurulu Başkanı

Hiep, Amare'nin kurucusu ve vizyoneridir. İnsanların başarıya ulaşmaları için onlara koçluk, mentorluk ve destek vermenin büyük bir anlam taşıdığını düşünüyor. Profesyonel kariyerinin en önemli anlarını, ekibindeki üyelerin büyüme ve kendi beklentilerini aşma hikayeleri oluşturmaktadır. Diğer insanların başarılı olduklarını görmeye yönelik bu tutkusu, Hiep'in Amare'yi kurmasının başlıca nedenlerinden biridir. Diğer insanları daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir ölçekte güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Hiep'in Amare'yi kurmasının bir diğer ana nedeni de kendi sağlık ve zindelik yolculuğuydu. İş dünyasında üst düzey bir başarı elde etmiş olmasına rağmen, bunu kendi fiziksel ve zihinsel sağlığı pahasına gerçekleştirmiştir. Amare'nin fikirleri bu zorluklar içinde şekillenmeye başlamıştır. Kendi yolculuğundan ders alan Hiep, sağlık ve zindelik konusunda başkalarıyla da paylaşmak istediği bir tutku geliştirmiştir.

Hiep'in işletmenin tüm alanlarında mükemmellik ve dürüstlüğe olan bağlılığı, tüm Amare ekibinin sürekli olarak üstünde durduğu bir konudur. Mükemmel ürünlerin bir fark yaratacağına, ancak ürünlerden, programlardan ve birbirini destekleyen insanlardan oluşan bütünsel bir platformun hayatları değiştireceğine inanıyor.