James Lee

Bilişim Kurulu Başkanı

Teknolojinin sınırlarını şekillendiren dinamik 19 yıllık görev süresiyle James Lee, yenilikçiliği körükleyen vizyon sahibi bir Bilişim Direktörüdür. Elements Connect'teki stratejik liderliği, kurumsal alandaki teknolojik gelişmeleri yönlendirme konusundaki becerisini ortaya koymuştur.

James, JP Morgan Chase'te Yapay Zeka Lideri olarak önemli gelişmeleri yönetti ve GE Hazine Müsteşarlığı'nda Veri Direktörü olarak ayrıcalıklı bir hizmet verdi. Akademik kökleri, B.S. derecesini aldığı MIT'nin saygın salonlarına sıkı sıkıya bağlıdır. Bilgisayar Mühendisliği ve Ekonomi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı ve Wharton'dan aldığı MBA derecesi ile liderlik zekasını daha da geliştirdi. Amare'nin Bilişim Direktörü olarak James'in içgörüleri ve liderliği, Amare'deki teknoloji ve komisyon stratejisine rehberlik ederek şirketin faaliyet gösterdiği her pazardaki gidişatını yönlendirmektedir.

Katı standartların sadık bir savunucusu olan James, Altı Sigma Kara Kuşak sahibi Sertifikalı Bilgi Sistemleri Denetçisidir ve mükemmelliğe olan bağlılığının altını çizmektedir. Algoritmalar ve kodlar dünyasının dışında, James kendini adamış bir babadır ve Edgewater, New Jersey'i evi olarak görmektedir. Hayatı boş zamanlarıyla dengeleyen James golften hoşlanıyor, videografiye ve seyahate tutkusu var.