Julie Hunter

Uyum Departmanı Başkanı

Julie Hunter çeşitli hukuk ve mevzuat uyum ekiplerinde yaklaşık otuz yıllık çalışma deneyimine sahiptir. Kamu kurumlarının ve kurumsal şirketlerin yasalara, yönetmeliklere, standartlara ve etik kurallara uyarak en iyi uygulamaları desteklemeleri için kamu kurumlarını, çalışanları, müşterileri ve satıcıları güçlendiren küresel programlar geliştirmelerine yardımcı olmuştur. Uyum ekipleri geliştirmiş, hükümet tarafından altın standart olarak kabul edilen bir uyum programının yazılmasına yardımcı olmuş ve her bir programın hedef kitlesini ve etkinliğini göz önünde bulundurarak çeşitli uyum programlarını hayata geçirmiştir.

Julie daha önce yerel bir üniversitede yardımcı öğretim üyesi olarak görev yapmış ve çok sayıda DSN100 doğrudan satış şirketine ve büyük tüketim ürünleri markasına uzmanlığını sunmuştur. Julie küresel işletme kuruluşu, küresel mevzuat uyum programları, ticari marka portföy yönetimi, işlem incelemeleri, yasal operasyon süreçleri, uyuşmazlık çözümü ve dava süreçlerine destek olmak gibi çeşitli konularda hukuk departmanlarına hizmet vermiş ve destek sağlamıştır. Julie'nin iş deneyimleri arasında küresel şirket politikalarının, yasalarının ve anlaşmalarının editörlüğü, yazımı, eğitimi ve yürürlüğe konması yer almaktadır. Julie insanları eğitmeyi ve ilişkiler kurmayı sevmektedir. Çevresindekilere hizmet etme konusunda tutkuludur.

34 yıldır evli olan Julie, beş yetişkin çocuğun annesi ve yedi genç torununun büyükannesidir. Dünyayı keşfetmekten, yeni ilişkiler kurmaktan ve ailesiyle birlikte yürüyüş, kamp, tekne gezintileri yapmaktan ve arazi araçları kullanmaktan hoşlanıyor.