Kent Wood

Ticaretten Sorumlu Başkan

Kent, kariyerinin 30 yılını en büyük ve en başarılı ağ pazarlama şirketlerinden bazılarına denetim, danışmanlık ve liderlik yaparak geçirmiştir. Yıllarca üstlendiği görevler ve taşıdığı unvanlar arasında Finans Direktörlüğü, Operasyon Direktörlüğü, Genel Müdürlük, İcra Kurulu Direktörlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yer almaktadır. Amare'ye 2019 yılında Finans Direktörü olarak katılmıştır.

Amare'den önce, çeşitli ürün gruplarına ve 3 milyar doların üzerinde toplam gelire sahip dört farklı doğrudan satış şirketinde kuruculuk, yatırımcılık ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. Bu şirketler sektörde yüzden fazla kişinin Milyon Dolar kazanç elde etmesini sağlamış ve dünyanın dört bir yanındaki sayısız aile bu işletmelerin bağımsız distribütörleri olarak ek gelir akışından faydalanmıştır. Kent, Utah Business Magazine'in her yıl 40 yaşın altındaki Utah'ın en başarılı ve önemli iş adamlarını seçtiği "Forty Under 40" listesinde yer almıştır. Kurumsal görevlerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının ve hayır kurumlarının yönetim kurullarında da görev almıştır.

Kent, Amare'ye katılma kararını verirken, kendisi için de önemli olan değerlere önem veren kurucu yöneticilerin ve Marka Ortağı Liderlerinin yer aldığı bir ekip bulmaya odaklanmıştır. Olağanüstü ürünler ve bir kategori yaratıcısı olmak da işin artıları arasındaydı. Ancak nihayetinde bu hamlesinin ana sebebi, dünyanın dört bir yanında Amare sayesinde hayatları daha iyiye gidecek çok sayıda aile için inanılmaz derecede özel bir şey yapabilecek bir grup insanın arasına katılmaktı.