Travis Miller

Bölgesel Başkan-Amerika,EMEA&ANZ

Travis Miller yönetici seviyesinde, başarı odaklı, uluslararası bir iş uzmanıdır. İş hedeflerine ulaşma konusunda güçlü bir geçmişe sahiptir ve aynı zamanda insanların ve ekiplerin yükselmesine ve gelişimine katkıda bulunmaktadır. Travis son dört yılını Ekvador, Kolombiya ve Kanada'da çalışarak ve ailesiyle birlikte uluslararası bir yaşam sürerek geçirmiştir. Bu ülkelerin her birinde, 2 milyar doların üzerinde değere sahip bir doğrudan satış şirketinin Ülke Yöneticiliği görevini üstlenmiştir. Travis akıcı bir şekilde İspanyolca konuşabilmekte ve hem yazılı hem de sözlü dilde profesyonel bir yetkinlik sergilemektedir.

Travis'in finans ve doğrudan satış girişimcisi olarak 10 yıllık deneyimi, uluslararası alandaki güçlü deneyimi ve Westminster College'dan aldığı İşletme Yüksek Lisansı da dâhil olmak üzere sahip olduğu iddialı eğitim geçmişi, kendisini güvenilir ve yetenekli bir lider olarak ortaya koymaktadır.

İş dışında eşi ve iki oğluyla vakit geçirmekten hoşlanır. Biraz dinlenip rahatlamak için spor yapmaktan ve spor müsabakalarına gitmekten keyif alır.

Travis'in mutlaka denenmesi gerektiğine inandığı ve en sevdiği Amare ürünleri Amare EDGE ve GBX FIT ürünleridir.

“Liderler güçleri sayesinde değil, başkalarını güçlendirme becerileri sayesinde büyük olurlar.” - John Maxwell